ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Alex Marine

Από το 1988 η Alex Marine ασχολείται με τον τομέα των ναυτιλιακών εξαρτημάτων και εφαρμογών. Στόχος της είναι η διάθεση προϊόντων των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιρειών ανά τον κόσμο. Πρόκειται για προϊόντα που τα χαρακτηρίζει η ποιότητα και η απόλυτη ταύτιση με την εξέλιξη της εποχής, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση των είναι κυρίαρχο μελήμα της εταιρείας μας, ώστε ο πελάτης να έχει την βεβαιότητα ότι δεν ταξιδεύει ποτέ μόνος του αλλά απολαμβάνει ασφαλής την διαδρομή του προορισμού.

EVERYTHING YOU CAN SEA

alexmarine2-2

LOFRANS

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Η Lofrans έχει εξουσιοδοτήσει την Alex Marine ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, αλλά και εξουσιοδοτημένο συνεργάτη για επισκευές παγκοσμίως.

Στην Alex Marine θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα σχεδόν όλα τα μοντέλα εργατών άγκυρας και κάβου (X1, X2, X3, X4, Kobra, Cayman, Tigres, Falkon κ.α) αλλα και γνήσια ανταλλακτικά Lofrans (αλυσέλιτρα ή σκρόφες, κωνικά, μοτέρ, μειωτήρες κ.α) τόσο για υφιστάμενα μοντέλα όσο και για κατηργημένα όπως AIRON, LEOPARD, ALBATROS κ.α.

Επίσης μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε εργάτη άγκυρας Lofrans αλλα και να παρέχουμε τεχνικές συμβουλές σωστής εγκατάστασης ή/και συντήρησης.

MAX POWER

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Η Alex Marine είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προωστήρων Max Power για περισσότερα από 25 χρόνια.

Εδώ μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε μοντέλο Max Power διαθέσιμο και οι τεχνικοί μας που εκπαιδεύονται στο εργοστάσιο Max Power μπορούν να σας υποστηρίξουν για την εγκατάσταση της κατάλληλης μονάδας στο σκάφος σας ή πώς να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα λειτουργίας.

Παρέχουμε όλα τα μοντέλα ώθησης για εγκατάσταση πλώρης ή πρύμνης και ανταλλακτικά για όλες τις μονάδες Max Power ή Super Power όπως έλικες, μειωτήρες, κόμπλερ, ρελέ, μοτέρ, χειριστήρια κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την εμπειρία πλεύσης σας καλύτερη!

PLASTIMO

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της Plastimo!

Η Alex Marine είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος προϊόντων Plastimo στην Ελλάδα.

Από αγώνες αθλητικών σκαφών έως οικογενειακές κρουαζιέρες, από εκδρομές με σκάφος μέχρι θαλάσσιες επαγγελματικές αποστολές, εδώ μπορείτε να τα βρείτε όλα.

Περιηγηθείτε στη ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τα θαλασσινά μας Activ, O’Wave, γυαλιά ηλίου, φουσκωτά σωσίβια, επιτραπέζια σκεύη CouleurMer, Tonic drybags, Horizon,φουσκωτά, καλοκαιρινές προσφορές, σωσίβια, πυξίδες … συναρπαστικά προϊόντα με όνομα που είναι μια πραγματική πρόκληση για να βγείτε βαρκάδα και να την απολαύσετε!

CARLING TECHNOLOGIES

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

 

Η Alex Marine είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Marine προϊόντων της Carling Technologies.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Στον Πειραιά

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Λεωχάρους 5, Τ.Κ. 185 31
Τηλ. +30 210 41 33 543
Fax. +30 210 41 12 932

 ΓΡΑΦΕΙΑ

Λεωχάρους 18, 20, Τ.Κ. 185 31
Τηλ. +30 210 41 33 543
Fax. +30 210 41 12 932

Νέα & Εκδηλώσεις